Accueil
Détail de l'auteur
Auteur Hans Heber |
Documents disponibles écrits par cet auteur
Ajouter le résultat dans votre panier Affiner la recherche
Edible coatings : recipe requirements / Hans Heber in EUROPEAN COATINGS JOURNAL (ECJ), N° 7-8/96 (07-08/1996)
[article]
Titre : Edible coatings : recipe requirements Type de document : texte imprimé Auteurs : Hans Heber, Auteur Année de publication : 1996 Article en page(s) : p. 519-523 Note générale : Bibliogr. Langues : Anglais (eng) Tags : Cire 'Produit alimentaire' 'Matériau emballage' 'Article synthèse' 'Protéine animale' végétale' Polyoside 'Emballage comestible' Index. décimale : 667.9 Revêtements et enduits Résumé : Edible coatings - this is a term which is used for material on top of food products (coatings) possible to be consumed without danger. Such material can be in the form of stable, nondegradable material like silicone resins. But this article restricts itself to resins and natural film forming material which is converted by the human digestion system without causing bodily harm. Note de contenu : - Blinder materials
- Fat and fat replacer
- Wax
- Protein and polyamide
- Milk proteins
- Other animal proteins
- Plant proteins
- Synthetic proteins
- Shellac
- Polysaccharides
- Microbiologically produced sugars
- Polysaccharides from higher plants
- Animal polysaccharides
- Plasticizers and solventsPermalink : https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=11305
in EUROPEAN COATINGS JOURNAL (ECJ) > N° 7-8/96 (07-08/1996) . - p. 519-523[article]Réservation
Réserver ce document
Exemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 002517 - Périodique Bibliothèque principale Documentaires Disponible