Accueil
Détail de l'auteur
Auteur Noel I. Burke |
Documents disponibles écrits par cet auteur
Ajouter le résultat dans votre panier Affiner la recherche
Use of corium layer in edible casings / Noel I. Burke in JOURNAL OF THE AMERICAN LEATHER CHEMISTS ASSOCIATION (JALCA), Vol. LXXV (Année 1980)
[article]
Titre : Use of corium layer in edible casings Type de document : texte imprimé Auteurs : Noel I. Burke, Auteur Année de publication : 1980 Article en page(s) : p. 459-463 Note générale : Bibliogr. Langues : Américain (ame) Index. décimale : 675 Technologie du cuir et de la fourrure Résumé : The corium layer of the hide is used to produce edible sausage casing for three types of products : fresh products that the consumer cooks, products that the packer cooks and the consumer only heats, and products that are dried and need no refrigeration.
The corium should be from young animals no more than two years old. Hide processing should be done as soon as possible and the hides fully limed and kept refrigerated after processing.
Several processes for producing edible casing, each of which requires somewhat different hide processing, are discussed in this paper.Note de contenu : - Hides
- Hide processing
- Deliming-in plant
- Preparation of collagen for extrusion
- Extrusion
- Conversion of collagen dispersion into casing
- ShirringEn ligne : https://drive.google.com/file/d/1CGJwWccCgigTpeOrJCp8cjMGeVT145-e/view?usp=drive [...] Format de la ressource électronique : Permalink : https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=17796
in JOURNAL OF THE AMERICAN LEATHER CHEMISTS ASSOCIATION (JALCA) > Vol. LXXV (Année 1980) . - p. 459-463[article]Exemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 008513 - Périodique Archives Documentaires Exclu du prêt