Titre : |
Advances in protein chemistry. Vol. 26 |
Type de document : |
texte imprimé |
Auteurs : |
C. B. Anfinsen, Editeur scientifique ; John T. Edsall, Editeur scientifique ; Frederic M. Richards, Editeur scientifique |
Editeur : |
New York [Etats-Unis] : Academic Press inc. |
Année de publication : |
1972 |
Importance : |
XII-431 p. |
Présentation : |
ill. |
Format : |
24 cm |
ISBN/ISSN/EAN : |
0-12-034226-X |
Note générale : |
Index - Bibliogr. |
Langues : |
Américain (ame) |
Catégories : |
Biochimie Protéines
|
Index. décimale : |
574.192 Biochimie |
Résumé : |
Glutamine synthetase of escherichia coli : some physical and chemical properties / The history of the discovery of the amino acids. II. A review of amino acids described since 1931 as components of native proteins / Interferons : physiocochemical properties and control of cellular synthesis / Rate of conformational transitions in biological macromolecules and their analogs / Insulin : The structure in the crystal and its reflection in chemistry and biology. |
Permalink : |
https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=2197 |