Titre : |
Advances in protein chemistry. Vol. 24 |
Type de document : |
texte imprimé |
Auteurs : |
C. B. Anfinsen, Editeur scientifique ; John T. Edsall, Editeur scientifique ; Frederic M. Richards, Editeur scientifique |
Editeur : |
New York [Etats-Unis] : Academic Press inc. |
Année de publication : |
1970 |
Importance : |
XX-572 p. |
Présentation : |
ill. |
Format : |
24 cm |
ISBN/ISSN/EAN : |
0-12-034224-3 |
Note générale : |
Index - Bibliogr. |
Langues : |
Américain (ame) |
Catégories : |
Biochimie Protéines
|
Index. décimale : |
574.192 Biochimie |
Résumé : |
Protein denaturation - Part C. Theoretical models for the mechanism of denaturation / Selective cleavage and mofification of peptides and proteins / Recent developments in chemical modification and sequential degradation of proteins / Partition of cell particles and macromolecules in poolymer two-phase systems / Analytical gel chromatography of proteins / Nuclear magnetic resonance spectroscopy of amino acids, peptides, and proteins. |
Permalink : |
https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=2195 |