Titre : |
Advances in protein chemistry. Vol. IX |
Type de document : |
texte imprimé |
Auteurs : |
M. L. Anson, Editeur scientifique ; John T. Edsall, Editeur scientifique ; Kenneth Bailey, Editeur scientifique |
Editeur : |
New York [Etats-Unis] : Academic Press inc. |
Année de publication : |
1954 |
Importance : |
VIII-542 p. |
Présentation : |
ill. |
Format : |
24 cm |
Note générale : |
Index - Bibliogr. |
Langues : |
Américain (ame) |
Catégories : |
Biochimie Protéines
|
Index. décimale : |
574.192 Biochimie |
Résumé : |
The metabolism of glycine / The digestion of protein and nitrogenous compounds in ruminants / The resolution of racemic a-amino acids / Naturally occurring trypsin inhibitors / The formation, composition, and properties of the keratins / The molecular structure of simple substances related to proteins / Protein-protein interactions / Physicochemical and biological aspects of proteins at interfaces. |
Permalink : |
https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=2179 |