Titre : |
Advances in protein chemistry. Vol. I |
Type de document : |
texte imprimé |
Auteurs : |
M. L. Anson, Editeur scientifique ; John T. Edsall, Editeur scientifique |
Editeur : |
New York [Etats-Unis] : Academic Press inc. |
Année de publication : |
1944 |
Importance : |
XI-341 p. |
Présentation : |
ill. |
Format : |
24 cm |
Note générale : |
Index - Bibliogr. |
Langues : |
Américain (ame) |
Catégories : |
Biochimie Protéines
|
Index. décimale : |
574.192 Biochimie |
Résumé : |
Lipoproteins / Structural proteins of cells and tissues / Some contributions of immunology to the study of proteins / The interaction between the alkali earth cations, particularly calcium, and proteins / The purification and properties of certain proteins hormones / Soybean protein in human nutrition / Nucleoproteins / The virus nucleoproteins / The proteins of skeletal muscle. |
Permalink : |
https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=2171 |