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Auteur T. R. Crompton |
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Additive migration from plastics into food / T. R. Crompton / Oxford [Royaume-Uni] : Pergamon Press (1979)
Titre : Additive migration from plastics into food Type de document : texte imprimé Auteurs : T. R. Crompton, Auteur Editeur : Oxford [Royaume-Uni] : Pergamon Press Année de publication : 1979 Importance : XI-234 p. Présentation : ill. Format : 26 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-08-022465-7 Note générale : Index - Bibliogr. Langues : Anglais (eng) Catégories : Aliments -- Emballages -- Aspect sanitaire
Contamination chimique
Emballages en matières plastiques
Matériaux pour les industries agro-alimentairesIndex. décimale : 664.09 Conditionnement et emballage Résumé : 1. Types of polymers used in food packaging / 2. Non-plastics components of plastics / 3. Principles of extractability testing of plastics / 4. Determination of additives in aqueous, alcoholic and simple hydrocarbon extractants / 5. Determination of specific types of additives in aqueous and alcoholic extractants / 6. Determination of additives in edible oils and fatty foodstuffs extractants / 7. Determination of additives and their degradation products in aqueous and in simple hydrocarbon extractants / 8. Determination of antioxidants in foods / 9. Legislative aspects of the use of additives in foodgrade plastics. Permalink : https://e-campus.itech.fr/pmb/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=1338 Réservation
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